Cori-Kör Alapítvány

Korcsolyaoktatás, tehetséggondozás, testi-lelki egészség gyerekeinknek

Nyári menetrend korisoknak

Sziasztok Korisok!

Visszavonhatatlanul KITÖRT A NYÁR!!! Átállunk mi is nyári üzemmódba.
Nézzük, mit is jelent ez edzésprogramra lefordítva!

Élményközpontú edzések szabadtéren (FUNdamentals 🙂 )

fundamentals_smallHétfőn és szerdán fél öttől az ovisokkal is kiköltöztünk a Szántai kertbe, akinek van kedve szabadtéren edzeni, jöjjön bátran! Kedden és csütörtökön viszont továbbra is lesznek edzések a Központi ovi tornatermében, akinek az szimpatikusabb. A többi helyszínen az ovik nyári bezárása után az edzések sem folytatódnak. Folyamatosan aktualizált edzés információkat az Edzés infó menüpontban találtok.

Szertorna és mozgásfejlesztés

szertornaA nyári időszakban rendszeresen tervezünk hétvégi, egész napos szertorna és mozgásfejlesztő foglalkozásokat Demény Andival és Szőke Péterrel. A következő ilyen alkalom jövő szombaton, június 20-án lesz. Kezdés 8:30-kor Andival (mozgásművészet és zenés koreográfia), azután 13:00-14:00-ig szertorna, majd 17:00-18:00-ig ismét szertorna lesz Péterrel. A foglalkozásokat 10 fő felett tudjuk megtartani. Jelentkezés a szokásos módon itt vagy a jovok.hu-n.

Úszás

Idén nyáron is tervezzük, hogy tovább mélyítjük (vagy elkezdjük) az úszó tudományunkat Szöllősi Karcsi bácsiéknál. Amint arról edzésen már volt szó, két opcióból tudtok idén választani:

  1. Ahogyan tavaly csináltuk, szombatonként átmegyünk Nagykátára, reggel ott találkozunk a parkolóban, az oktatásokat megtartjuk a délelőtt folyamán, a nap többi részét pedig mindenki eltöltheti szabadon akár a strandon, akár otthon. Abban az esetben indítjuk ezt a verziót, ha min. 20 fő jelentkezik.
  2. Augusztus hónapban az edzéseket a Hűtőgépgyári Strandon tervezzük, erről rövidesen pontosabb részletekkel is jelentkezünk.

Funkcionális edzés felnőtteknek (Active for Life 🙂 )

fitness_smallA felnőtt csapat változatlan eltökéltséggel, kitartóan és egyre eredményesebben gyürkőzik a szívtelen edző hóbortjai által vezérelt edzésprogrammal (egyensúlyozó korong, homokzsák, TRX, fitt labda, hulahopp karika, sportlétra, szék, babzsák, street workout, ugrálókötél, köredzés, stb. stb. stb. stb….). Nyáron az edzések a felnőtteknek szombaton és vasárnap reggel 7-től lesznek a Szántai a kertben, valamint be lehet kapcsolódni a haladó csoport edzéseibe is ugyanitt hétfőn, kedden és csütörtökön fél hattól. Folyamatosan aktualizált edzés információk: Edzés infó

Végül, de nem utolsósorban…

Az illetékesek egybehangzó állítása szerint, augusztus utolsó hetében nyit a jégpálya. JÁSZBERÉNYBEN…!!!!!! Tartsátok szárazon a kori pengéket! 🙂

Kategória: Hírek

Az e-mail cím nem kerül publikálásra! Kötelező mezők: *

*