Cori-Kör Alapítvány

Korcsolyaoktatás, tehetséggondozás, testi-lelki egészség gyerekeinknek

A Jászberényi Jégcsarnok ünnepélyes megnyitójára

Kedves Barátaink!

Előttünk egy meghívó, melyben az áll, hogy ezen a csütörtökön tartják a Jászberényi Jégcsarnok ünnepélyes megnyitóját, melyre meghívnak bennünket is. Úgy gondoljuk, ez itt most valóban az ünneplés ideje! Sok vita és küzdelem övezte hosszú éveken át a jászberényi jégpálya (jégpályák) sorsát, és egészen biztosan lesznek a jövőben is további küzdelmek az üzemeltetés, a jégbeosztás, és még ki tudja, mi minden körül. Most azonban álljunk meg egy pillanatra, vegyünk egy mély levegőt, és örüljünk együtt ennek az eseménynek, amelyre oly’ régóta vártunk nagyon sokan ebben a városban! A magunk részéről megemeljük a kalapunkat, és köszönetet mondunk mindenkinek, aki csak egy szöggel is hozzájárult ahhoz, hogy Jászberényben egy ilyen színvonalú fedett jégpálya létrejöhetett! Meggyőződésünk, hogy a gyerekek (és a felnőttek), akik mostantól az év nagyobbik részében jégre léphetnek, fantasztikus lehetőségek kapujában állnak!

Berényi hokisok, gyorskorisok, műkorisok és hobbi korisok – HAJRÁ!!!!! 🙂

A megnyitó ünnepségen részt vehetnek a hozzánk járó gyerekek is, és testközelből láthatják majd Tóth Ivett (16), kétszeres felnőtt országos bajnok műkorcsolyázó és a Marton Villő (14) – Semko Danyil (15) jégtánc kettős bemutatóját, akik nagyszerű eredményeket értek el az előző hétvégi Junior Grand Prix-n! Rajtuk kívül jégre lép még Nagy Dóra (11), Advance Novice magyar bajnok műkorcsolyázó és Joó Laura, aki OB 3. helyezéssel büszkélkedhet Basic Novice B kategóriában.

ivett

Tóth Ivett is jégre lép a jászberényi megnyitón

Biztosak vagyunk benne, hogy a gyerekeink számára meghatározó élmény lesz ez az esemény, és bízunk abban, hogy az ilyen alkalmak egyre gyakoribbak lesznek Jászberényben!

A Jászberényi Műkorcsolya Szakosztály csapata

Kategória: Hírek

Az e-mail cím nem kerül publikálásra! Kötelező mezők: *

*