Cori-Kör Alapítvány

Korcsolyaoktatás, tehetséggondozás, testi-lelki egészség gyerekeinknek

Hat felejthetetlen hét: a Gyere korizni! program bemutatkozása Jászberényben

Meddig lehet eljutni a gyerekekkel hat alkalommal…?

Ez a kérdés motoszkált nagyon sok mindenkiben, amikor a jégcsarnok idei hat hetes próbaüzemére elindítottuk Jászberényben is az Országos Korcsolyázó Szövetség utánpótlás programját, a “Gyere korizni!” programot. Aztán jöttek a berényi óvodások, és szemernyi kérdőjelet sem hagytak maguk után! Olyan lelkesedéssel álltak neki a kori tanulásnak, hogy az még a sokat tapasztalt edzőknek és pedagógusoknak is komoly meglepetést okozott.

_MG_2424

Kedves Fürkészesek és Zengősök, Gézengúzosok és Gólyások, Központisok és Macisok, Szivárványosok, Sünisek és Kuckósok: mérhetetlenül büszkék vagyunk Rátok! Sokan közületek életükben először húztak korcsolyát a lábukra hat héttel ezelőtt, és az első alkalommal még több időt töltöttetek fenéken vagy térden, mint a pengén állva. De a következő héten megint ott voltatok, és szép lassan elkezdtetek lépegetni, majd csúszni a jégen. És miközben Ti tanultatok korizni, mi, felnőttek is tanultunk Tőletek, és ígérjük, hogy vigyázni fogunk arra, amire megtanítottatok minket! Köszönjük Nektek és a szüleiteknek, hogy megtiszteltetek bennünket a bizalmatokkal!

És köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez alatt a hat hét alatt valódi, tartalmas munkát tudtunk végezni a gyerekekkel! Köszönjük a óvó néniknek, az intézményvezetőknek, a jégpálya üzemeltetőknek, az Önkormányzatnak, a program koordinátorának, Engi Klárinak és természetesen a szövetségünknek, a MOKSZ-nak is! Ez egy sokszereplős játék, és mindenki részéről kellett a jó szándék és a bizalom ahhoz, hogy a programot elindíthassuk és végig csinálhassuk.

Februárban véget ér az idei kori szezon Jászberényben. Számunkra életre szóló élmény marad ez a hat hét, és bízunk benne, hogy sok óvodás is szép élményekkel gazdagodott ez alatt az idő alatt! És, hogy meddig lehet eljutni a gyerekekkel hat alkalommal? Berta és Peti helyettünk is megválaszolta ezt a kérdést: 🙂

szeretek_korcsojazni

Ezen a héten, csütörtökön zajlott (és tényleg! 🙂 ) az óvodák közti kori vetélkedő a berényi jégcsarnokban. Ez alkalomból csatlakozott hozzánk a jégen Engi Klári, a “Gyere korizni!” program koordinátora, ami a felnőttek számára is nagy élmény volt, a gyerekekről nem is beszélve… Képgalériánkban a vetélkedő pillanatai láthatóak.

Kategória: Hírek

Az e-mail cím nem kerül publikálásra! Kötelező mezők: *

*